Is er een oplossing voor dagelijkse (chronische) pijn?

Pijn, we hebben er allemaal wel eens last van. Misschien een blessure van de sport of last van uw nek of schouders. Allemaal heel vervelend, maar in de meeste gevallen gaan deze pijnen vanzelf weer over binnen enkele weken. En dat is maar goed ook. U zou er toch niet aan moeten denken om met chronische pijn rond te moeten lopen? Of wel soms? Meer informatie: http://www.vrijvanpijn.nl/posttraumatische-dystrofie/

Je hele leven pijnstillers slikken?

Sommige mensen hebben hier dus wel mee te maken, en zijn al jaren in dagelijkse pijn. Bijvoorbeeld mensen die altijd last hebben van hun nek. Of mensen die last hebben van artrose of migraine. We hebben het dan niet over een beetje pijn, maar een dagelijkse zeurende pijn die maar niet weg

Zijn er nog alternatieven voor pijnstillers?

Zijn er nog alternatieven voor pijnstillers?

lijkt te gaan. Natuurlijk zijn er pijnstillers, maar om nu je gehele leven pijnstillers te slikken is ook niet iets dat mensen willen doen. Daarom zoeken mensen in deze situaties naar oplossingen. En nadat ze alle specialisten en doktoren gezien hebben, komen ze vaak in het alternatieve circuit terecht. Niets mis mee, want er zijn voldoende methodes die mensen van hun pijn af hebben geholpen.

Alternatieve hulp bij pijnbestrijding

Zo is er bijvoorbeeld Wim Beek. Zijn praktijk zit in Leiden, en hij heeft al talloze mensen geholpen met pijnbestrijding. Zijn methode is simpel. Door gebruik te maken van de genezende kracht in zijn handen, kan hij de pijn verlichten. In de loop van zijn leven heeft hij deze kracht ontwikkeld / ontdekt, en sindsdien helpt hij mensen bij het bestrijden van de pijnklachten.

Mensen die last hebben van migraine, artrose en diverse andere klachten vinden hun heil in de pijnbestrijding praktijk. Hij is zelfs op televisie geweest met zijn kracht. In het televisieprogramma maakt de presentatrice kennis met Wim en hij legt uit waarbij hij kan helpen. Veel mensen zijn al geholpen door zijn methodes. Heeft u ook last van chronische pijn (lange dan 3 maanden) dan kan dit mogelijk de oplossing zijn waar u naar op zoek was.